Mokahardware.com sponserer DM i BJJ 2013

Moka Rash Guard Black Moka Gi hvid

MOKA støtter altid op omkring sporten i Danmark og sponserer denne gang en lækker MOKA rash guard til vinderne af vægtklasserne i adult male, hvid og blå bælte. Desuden får vinderne af de åbne vægtklasser i adult male, en af de populære MOKA gier.

Husk at gå ind og tjekke om du er registreret som betalt. Sidste dag for betaling er på søndag 1. december, hvis man ikke har betalt på søndag bliver man fjernet fra turneringen. Klik her for at se om du har betalt.

Det er ikke muligt at betale i døren.

Besøg Mokahardwares hjemmeside eller like dem på facebook.

Vi glæder os til at se jer næste weekend.

Vi ses på måtten

Mokahardware.com

 

This entry was posted in News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply